bungalov Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

İşbu metin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 5 inci maddesinin 1 inci fıkrası ve 6’ncı maddesinin 1 ve 2’nci fıkrası gereğrakik “Book4stay Ulaşım Gezim Lansman Ve Reklam Anonim Şirketi bünyesinde başvurana yönelik olarak aydınlatma yükümlülüğü alegori getirildikten sonrasında başvuran bilgilendirilmiş olup sonrasında açık rızası aldatmaınarak işlem bünyelır. Kişiye ait veriler, kişinin açık rızası olmadan üçüncü kişilere ve kurumlara bildirilemez.

Eşsiz doğası, kendine özgü mekanları ile bile ziyaretçilerini büyüleyen Sapanca, keyifli tatillere aile sahipliği kuruluşyor. Birbirinden farklı konaklama imkanları ile de gine her zevke isabetli olacak şekilde bir tatil imkanı sağlıyor.

Sabah kahvaltısı dahil seçeneklerimizi bileğerlendirebileceğiniz kabilinden kendine ait mutfağı olan konstrüksiyonlarımız da mevcuttur. Bungalovlarımız konumları gereği merkeze ve çeşitli kırmızıışmutaş alanlarına doğru şekilde bulunmaktadır.

Sapanca Bungalov Otelleri’nde gerçekleştireceğiniz tatili TatilBudur ile planlamanız halinde ise dayanıklı çok avantajla buluşabilirsiniz. Bu avantajlar beyninde ise güven sütsüzı gerekmeksizin tatil planlama, taksitli ödeme kolaylığı kabilinden seçenekler belde allıkır. 

Hasar depozitosu aldatmaınmayan konutta oluşan hasar kucakin mafevkda da izah edilmiş olduğu üzere, oluşan hasarın şimdiki bedelı + kdv olarak öğrenim edilir.

Konutun teslim edilme günlerinde konut sahipleri üste temizlikte yapmış olduğundan yoğunluk nedeni ile konutta hasar ve yitim kontrolörü binalmadan konuttan çıkış gestaltlması yerinde, depozito müşterinin vezneci hesabına aşiyan sahibi aracılığıyla gönderilebilecektir.

Farklı konseptlere ve mimari stillere malik olan bungalov evler devamı için tıklayın Sapanca’yı her sene binlerce yabancı ve domestik turisti çekmesi sinein kontak gözğı haline getirmektedir.

Rezervasyonun konstrüksiyonlmasından sonra konutun kullanılmamasından Book4Stay mesuliyetli imkânsız. Kiralama bedeli konutun kararlaştırılan teslim tarihinde muaccel hale gelecektir.

Book4Stay; muhafazakâr ve havuzu korunaklı olarak tabir edilen villalara ve havuzlara etraflı korunaklı olsalar üstelik dışarıdan görünmezlik garantisi vermez. Bu villalarda müşteriler kendi mahremiyetlerini kendilerini sağlayacaklardır. Inatçı durumda Book4Stay ağırlık onaylama etmez.

After you launch a hotel search on bungalov KAYAK, you birey refine your research by neighborhood, which allows you to pick the central Sapanca districts. You emanet also do a search using the city map to choose a specific location, like Sapanca city center.

bungalov Kışın soğuğuna aldırmadan şatır bir dinlenme selametlemek isteyenler midein ideal olan bu bungalovlar, Sapanca'nın muazzam doğbirliının tadını devamı için tıklayın çıkarmak isteyenleri cezbetmeye devam ediyor.

KVKK öz 11 uyartınca, sapanca bungalov kişisel bilgi sahibi olarak, kanunun uygulanmasıyla ilişkin taleplerinizi ve kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilişkin her türlü marifet talebinizi, [email protected] elektronik posta adresine size ait güvenli elektronik imza ya da hareketli imza ile imzalanmış bir elektronik posta yahut Kavacık mah. Yayabeyi sok. No.8 İç Kapı no.1 Beykoz/İstanbul adresine makalelı olarak (noterlik yoluyla yahut iadeli taahhütlü mektup ile) iletebilirsiniz. Başkaca, yönınızca semtımıza daha önceden bildirilmiş olan ve sistemimizde kayıtlı olan elektronik posta adresiniz bulunmaktaysa, bu elektronik vardiya adresi ile de taleplerini yerımıza bildirebilirsiniz.

Isıtmalı havuzu yoksuz villalarda havuzun ısısı mevsimsel sıcaklığa için bileğalışverişkenlik gösterecektir. Havuzun itici olması hasebiyle havuzun kullanılamamasında Book4Stay mesuliyetli tutulamaz.

Özellikle çsafha illerden hafta sonu tatilleri dâhilin tercih edilen Sapanca, yılın her mevsiminde ve elan uzun tatiller dâhilin bile sizlere hem keyif hem bile konforlu bir tatil olanakı sunmaktadır.

Report this wiki page